2021 PC için en iyi 15 Android Emülatörü

2021 en iyi Android Emülatörleri
avatar

Hileli Oyun İndir

  • e 2

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2021 PC için en iyi 15 Android Emülatörü

Birinin PC’lerinde Android öykünücülerini çalıştırmak istemesinin birçok geçerli nedeni vardır. Uygulama geliştiricileri, uygulamalarını göndermeden önce test etmeye çalışıyor olabilir. Oyuncular, oyunlarında fare ve klavye kullanmak isteyebilirler. Belki de sadece orada olmasını istiyorsun. Her durumda, PC’de Android öykünmesi mümkün ve eskisinden çok daha kolay. Bazı eski favoriler ya alanı terk etti ya da bir noktada kullanılamaz hale geldi (Andy, AmiduOS ve Leapdroid), ancak buradaki diğer her şey çoğu insan için iyi çalışmalı. İşte PC ve Mac için 2021 en iyi Android Emülatörleri.

Ayrıca Windows’un Windows 11’den başlayarak yerel Android uygulaması kullanımına izin vereceğini belirtmekte fayda var. Yine de bu Amazon App Store’dur, bu nedenle insanların Google Play Store ve Google Play Oyunlar bulut tasarrufu erişimi için Android öykünücülerini kullanmaya devam edeceğini düşünüyoruz. Yine de, gelecek yıldan itibaren sohbeti biraz değiştirecek.

PC ve Mac için en iyi Android emülatörleri

  • BlueStacks
  • LDPlayer
  • Android Studio
  • ARChon
  • Bliss OS
  • GameLoop
  • Genymotion
  • MeMU
  • MuMu
  • Nox
  • Phoenix OS
  • PrimeOS
  • Remix OS Player
  • Xamarin
  • Make your own

BlueStacks

BlueStacks, birçok kullanıcı tarafından piyasadaki en kapsamlı Android uygulama oynatıcısı olarak bilinir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Hem Windows hem de Mac üzerinde çalışmasının yanı sıra, bu emülatör, oyuncunun deneyimini geliştirmek için bir sürü özellikle dolu olarak gelir. En popüler özellikleri arasında özelleştirilmiş kontrol şemaları oluşturmak için Anahtar Eşleme Aracı, öykünücünün birden çok örneğini oluşturabileceğiniz ve aynı anda birkaç oyunu çalıştırabileceğiniz Örnek Yöneticisi ve kaynak tüketimini azaltmaya yardımcı olan Eco Modu gibi yaşam kalitesi özellikleri yer alır. en zorlu oyunları çalıştırırken. Ayrıca, sertifikalı GDPR uyumluluğu ile piyasadaki en güvenli emülatördür – verileriniz onlarla her zaman güvendedir.

En yeni sürüm olan BlueStacks 5, şimdiye kadarki en hafif ve en hızlı emülatördür ve düşük kaliteli cihazlarda bile yüksek performanslı oyun sunar. En son sürüm, önceki sürümün en yaygın şikayetlerinden bazılarını ele alıyor – yani, özellikle düşük donanımda çalışırken şişkinlik hissedebilmesi. Hemen kendiniz deneyin ve BlueStacks’in neden dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncudan oluşan bir topluluğa sahip olduğunu keşfedin!

LD Player

LDPlayer, oyun performansına odaklanan hafif bir Android emülatörüdür. Android Nougat 7.1 çalıştırıldığında, iyi klavye eşleme kontrolleri, çoklu örnek, makrolar, yüksek FPS ve grafik desteği de dahil olmak üzere her zamanki oyuncu odaklı özellikler dizisine sahiptir. Epic Seven, Clash of Clans, Arknights ve diğerleri dahil olmak üzere birçok oyunu destekler. Bu, uyumluluğu iyileştirmek için aktif güncellemeler alan listedeki birkaç emülatörden biridir. En son sürümlerde LDPlayer, Free Fire & Mobile Legends’ın akıcılığını optimize etti ve Moonlight Sculptor’daki cihaz kısıtlamasını düzeltti. Bunun yanı sıra LDPlayer, TikTok, Instagram ve diğer popüler uygulamaları kullanmak için çok yönlü bir emülatördür. Bluestacks’tan biraz tasarım ödünç alıyor, ancak bu gerçekten kötü bir şey değil. Çok yönlüdür ve çoğunun ihtiyaçlarını karşılamalıdır.

Android Studio emulator

Android Studio, Android için varsayılan geliştirme konsoludur (entegre geliştirme ortamı veya IDE). Geliştiricilerin özellikle Android için uygulamalar ve oyunlar oluşturmasına yardımcı olacak bir dizi araçla birlikte gelir. Görünüşe göre, uygulamanızı veya oyununuzu test etmek için kullanabileceğiniz yerleşik bir öykünücü de var. Kurulum oldukça karmaşık olduğundan herkese hitap etmeyecek, ancak bu listedeki açık ara en hızlı ve en zengin özelliklere sahip seçenek. Vanilla Android’i çalıştırabilir, normalde yaptığınız gibi Google Play Store’dan uygulamalar indirebilir, özel başlatıcılar ve klavyeler ekleyebilir ve herhangi bir boyut veya form faktörlü cihazı taklit edebilirsiniz. Katlanabilir cihazları bile deneyebilirsiniz!

ARChon

ARChon geleneksel bir emülatör değildir. Bir Google Chrome uzantısı olarak yüklersiniz. Ardından Chrome’a Android uygulamalarını ve oyunlarını (sınırlı destekle de olsa) çalıştırma yeteneği verir. Çalıştırmak kolay bir emülatör değil. Şeyi Chrome’a ​​yüklemeniz gerekecek. Oradan, APK’leri edinmeli ve onları yüklemelisiniz. Ek bir ovma olarak, APK’yı uyumlu hale getirmek için değiştirmek için bir araç kullanmanız gerekebilir. Bunun çalışması için PC için diğer Android emülatörlerinin çoğundan çok daha fazla adım var. Artı tarafta, bir Chrome örneğini çalıştırabilen herhangi bir işletim sistemiyle çalışır (macOS, Linux, Windows, vb.). Kullanımı için ayrıntılı talimatları bulabileceğiniz resmi GitHub’a bağlandık.

Bliss OS

Mutluluk biraz farklı bir şey. Sanal bir makine aracılığıyla PC için bir Android öykünücüsü olarak çalışır. Bununla birlikte, bir USB çubuğu aracılığıyla bilgisayarınızda düz bir şekilde çalışabilir. USB’den önyükleme seçeneği kesinlikle ileri düzey bir kullanıcı seçeneğidir ve daha az yoğun kullanım durumları için önerilmez. Bir VM kurulumu olarak işlem kolaydır, ancak daha önce kendi sanal makinenizi yapmadıysanız sıkıcıdır. USB yükleme yöntemi daha da karmaşıktır, ancak bilgisayarınızın Android’i önyüklemeden yerel olarak çalıştırmasını sağlar. Bunu gönül rahatlığı için önermiyoruz. Adımları sonuna kadar tamamlayabilirseniz, bu Bliss’i süper benzersiz bir emülatör yapar. Tabii ki, yalnızca sisteminiz uyumluysa gerçekten iyi çalışır, bu nedenle mevcut işletim sisteminizin bir yedeğine hazır olun. Sistem, Android Oreo’yu çalıştırır ve bu, bir öykünücüde sunulan Android’in daha yeni sürümleri arasındadır. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi burada XDA-Developers başlığında da bulabilirsiniz.

GameLoop

Eskiden Tencent Gaming Buddy olarak bilinen GameLoop, oyuncular için bir Android emülatörüdür. Aslında, Tencent’in Call of Duty: Mobile ve PUBG Mobile dahil olmak üzere oyunları için resmi emülatör olarak adlandırması yeterince iyi. Tabii ki, koleksiyonu olabildiğince büyük olmasa da, Tencent’in dışında başka oyunlar da içeriyor. Emülatör iyi indirildi ve yüklendi ve test ettiğimiz oyunlar gayet iyi çalıştı. Bu, üretkenlik veya gelişim testi için iyi değil. Bununla birlikte, bazı oyunlarla birlikte mobil FPS oyunları için bir isteğiniz varsa, bu aslında oldukça iyi bir oyun öykünücüsüdür ve iyi bir yeni oyun koleksiyonuna sahiptir. Ayrıca, klavye kontrolleri ve performansı iyidir. 2021 en iyi Android Emülatörleri iyileri arasından diyebiliriz

Genymotion

Bu Android emülatörü çoğunlukla geliştiriciler içindir. Uygulamalarınızı sahip olmadan çeşitli cihazlarda test etmenize olanak tanır. Öykünücüyü, gereksinimlerinizi karşılamaya yardımcı olması için çeşitli Android sürümlerine sahip çeşitli cihazlar için yapılandırabilirsiniz. Örneğin, Android 4.2 ile Nexus One veya Android 6.0 ile Nexus 6 çalıştırabilirsiniz. İstediğiniz zaman sanal cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Tüketici kullanımları için harika değil, ancak Genymotion hizmetlerini kişisel kullanım için ücretsiz olarak sunuyor. En kullanışlı özelliği, hem masaüstü bilgisayarınızda hem de bulutta kullanılabilirliğidir. Güçlü bilgisayarları olmayanlar, Genymotion sunucularının tüm işi onlar için yapmasını sağlayabilir.

MeMU emulator

MeMU, oyuncular arasında oldukça başarılı görünen bir başka mükemmel Android öykünücüsüdür. En büyük özelliklerinden biri hem AMD hem de Intel yonga setlerini desteklemesidir. Çoğu AMD işlemcilerde çalışır, ancak geliştiricilerin özellikle AMD platformuna dikkat ettiğini görmek güzel. Ek olarak, Android Jelly Bean, Kit Kat ve Lollipop’u destekler. Hatta birden fazla oyun veya test özelliği için aynı anda birden fazla örneği çalıştırabilirsiniz. Bluestacks ve benzeri emülatörler gibi oyunculara yöneliktir ancak bir üretkenlik aracı olarak da kullanılabilir. Premium sürüm ayda 2,99 ABD doları karşılığında çalışır ve reklamları devre dışı bırakır, daha fazla özelleştirme seçeneği ekler ve premium destek seçeneklerini etkinleştirir. Öykünücü, güncellemeleri oldukça sık aralıklarla alır. Bundan en son çıkanları görmek istiyorsanız, en son sürümleri buradan kontrol edebilirsiniz. 2021 en iyi Android Emülatörleri arasında yer alacaktır.

Rebel Racing Apk Para Hilesi Mod 3.60.18187 İndir

Rebel Racing Apk Para Hilesi Mod 3.60.18187 İndir Pedalı metale koymaya hazır olun. Tüm aksiyon dolu bir yarış oyununa sahip olmak için...

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Fortnite: Rift Tur Şemsiyesi Nasıl Alınır?

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478