PUBG Mobile Apk

PUBG Mobile 2.1 Güncelleme APK Son Sürüm İndir

PUBG Mobile 2.1 APK İndir ile Pubg oyununun en son çıkan sürümünü sitemizden full sürümünü rahatlıkla indirebilirsiniz.  
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • 3.2
  • 5 ratings
5 ratingsX
Mod İndir Son Sürüm Nulls Brawl
40% 0% 0% 20% 40%
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
  • Custom Full
5 ratingsX
Mod İndir Son Sürüm Nulls Brawl
40% 0% 0% 20% 40%
5
2
4
1
3
0
2
0
1
2

PUBG Mobile 2.1 Güncelleme APK Son Sürüm İndir

PUBG Mobile 2.1 Güncelleme APK indirme bağlantısı arıyorsanız doğru yere geldiniz! PUBG Mobile2.1 güncellemesi geldi ve battle royale tarihindeki en büyük güncellemelerden biri. Geliştiriciler Krafton, bu fırsatı oyunun 4. Yıldönümünü muhteşem bir şekilde kutlamak için kullanacak. Buna, oyuncuların boyaması gereken 4 dev heykelli Renkli Doğuş Adası modu, şişirilebilir kafalara sahip özel bir Hava Savaş Alanı, Renkli Bisiklet olarak bilinen yıldönümü aracı ve daha fazlası gibi kutlama temalı oyunlar dahildir. Yeni kamplar, yeni bir Geri Çağırma özelliği ve çok daha fazlası olduğu için bu sadece buzdağının görünen kısmı. PUBG Mobile 2.1 Güncelleme APK’sını www.hilelioyunindir.com sitemizden hızlıca indirin ve hemen oynamaya başlayın!

PUBG Mobile için Antik Sır güncellemesi burada ve heyecan verici keşifler ve gizemli sırlarla dolu destansı bir maceraya gidiyoruz. Yeni güncelleme, bir dizi yeni ve heyecan verici içerik sunuyor. Buna Antik Sır: Yükseliş modunda antik anıtlar, hazineler içeren tehlikeli kum fırtınaları ve daha fazlası dahildir. Sonra bir Eğlence Parkı Modu, Megaarena, çok sayıda iyileştirme ve denge değişikliği ve daha fazlası var. PUBG Mobile 2.1 Güncelleme APK’sını buradan indirin ve hemen oynamaya başlayın!

PUBG Mobile’ın en iyi battle royale oyunlarından biri olma yolundaki hızlı yükselişi, büyük ölçüde geliştiricilerin sunduğu tutarlı güncellemelerle desteklendi. 2.1 yaması burada ve yavaş yavaş dünya çapındaki kullanıcılara sunulacak.

Önceki tüm sürümler gibi, sürümü de başlığa çeşitli içerikler getiriyor, ana vurgu benzersiz Antik Sır temalı mod. Bunun yanı sıra, Royale Pass ve Dereceli modu için yeni sezonlar yakında hazır olacak.

Pubg Mobile 2.1 Hile Apk İndir

Her zaman olduğu gibi, bağlantılara geçmeden önce, resmi Google Play Store sayfası aracılığıyla PUBG Mobile 2.1.0 güncellemesini indirmeyi denemenizi tavsiye etmeliyiz. Yalnızca güncellemeyi bu şekilde yüklemekle ilgili bazı sorunlar yaşıyorsanız APK dosyasını kullanmalısınız. Örneğin, güncelleme herhangi bir nedenle bölgenizde henüz mevcut değilse veya 2.1.0 güncellemesini resmi kaynaklardan indiremiyorsanız. Durum buysa, aşağıda PUBG Mobile 2.1 Apk güncelleme dosyası indirme bağlantısını bulacaksınız.

İndirme kendi bölgeleri için kullanıma sunulduğunda, bireylerin cihazları için 2.1 sürümünü edinmek üzere Google Play Store’u veya Apple App Store’u kullanmaları gerekir.

İşte bilmeniz gereken tüm yeni özellikler ve önemli noktalar:

Güncellemenin 12 Temmuz 2022’de 16:30 IST / 15:00 GST / 12:00 CET / 11:00 UTC / 7:00 ET’de dağıtımla başlayacağını unutmayın. Bu, PUBG Mobile 2.1 güncellemesini ancak bu süreden sonra indirip yükleyebileceğiniz anlamına gelir. Bundan önce, yukarıdaki bağlantı önceki bir eski güncelleme olarak görünecektir. Bu güncelleme için OBB dosyasını manuel olarak indirmenize gerek yoktur, APK dosyasını yüklediğinizde oyun bunu yapacaktır.

PUBG Mobile 2.1 APK İndir

PUBG Mobile güncellemelerinin önceki yinelemeleri gibi, PUBG Mobile Update 2.1‘u mobil cihazınıza indirmek, yüklemek ve oynamak için bu adımları takip edebilirsiniz. APK’nin kendisi yaklaşık 640 MB boyutundadır. Zaten kurulu oyunun (veya beta sürümünün) önceki bir sürümüne sahipseniz, onu en yeni APK ile değiştirmeniz gerekecektir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478