2021 İçin İki Yeni PUBG Haritası ve Miramar Güncellemesi

avatar

Hileli Oyun İndir

  • e 1

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2021 İçin İki Yeni PUBG Haritası ve Miramar Güncellemesi

PlayerUnknown’s Battlegrounds‘ın yaratıcı direktörü, Miramar haritasının yeniden düzenlenmesi ve iki yeni 8×8 haritasıyla başlayarak PUBG‘nin 2021 yol haritasını açıkladı. PC için başarılı 2017 çok oyunculu savaş oyunu o zamandan beri konsollara ve mobil cihazlara geldi ve PUBG Mobile bu yılın Mart ayında bir milyar indirmeye ulaştı.

PUBG kısa süre önce yeni bir sezona girerek, pijama partisi temalı yeni bir Survivor Pass ve Erangel haritasına oyuncular tarafından yaygın olarak talep edilen değişiklikler ekledi. Oyunun tutarlı güncellemelerinin yanı sıra PUBG Corp, hayranların gelecekte bekleyebileceği birkaç yeni proje de duyurdu. Buna, şu anda geliştirilmekte olan PUBG: New State adlı yeni bir PUBG mobil oyunu ve The Callisto Protocol adlı PUBG evreninde geçen Dead Space yaratıcısı Glen Schofield tarafından yönetilen bir bilim kurgu korku oyunu dahildir.



Bir IGN röportajında, PUBG Kreatif Direktörü Dave Curd, geliştiricinin 2021’deki oyun için planlarının ilk bölümünü açıkladı ve Miramar’ın remaster‘ının ve iki yeni 8×8 haritasının yapım aşamasında olduğunu ortaya koydu. Oyunun çöl haritasının yeniden düzenlenmesinin önce gelmesi bekleniyor ve Curd, haritanın ana odağının gün doğumu, gün batımı, açık gökyüzü ve bulutlu hava gibi yeni hava efektleri dahil olmak üzere grafiksel güncellemeler olacağını belirtti. Harita ayrıca, pencerelerin önündeki nesnelerin kaldırılması ve yüksek binalarda daha fazla pencerenin kapatılması gibi oynanışı iyileştirmek için bazı küçük değişikliklerden geçecek.

Curd ayrıca iki yeni 8×8 harita, Codenamed Tiger ve Codename: Kiki’yi ortaya çıkardı. Tiger, Kore temalı olacak ve PUBG Corp.’a ve ana şirket Bluehole’un Curd’un belirttiği Kore köklerine saygılarını sunacak ve “güzel bir sonbahar rengine” ve “yeni bir mimariye” sahip olacak. En ilginç olanı, Tiger’ın beraberinde yeniden doğma özelliğini getirecek, ancak tamircinin nasıl çalışacağı konusundaki titizlik ayrıntılı olarak tartışılmamış olsa da, geliştiriciler şüphesiz Call of Duty: Warzone’un yeniden doğma özelliğinin popülaritesini fark ettiler. Apex Legends’ta battle royale yeniden doğuş işaret sistemi. Diğer 8×8 haritası olan Kiki’nin 2022’nin başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu harita daha keşif tabanlı olacak ve daha fazla yeni, açıklanmayan mekanik getirecek. Kiki, “gizemli yeraltı laboratuvarlarından devasa gökdelenlere, bataklık arazisine, metrolara ve su altı binalarına” kadar her şey dahil olmak üzere keşfedilecek çeşitli yerler sağlayacak.

PUBG’nin Massive 12.1 Güncellemesindeki Yenilikler

PUBG’nin Massive 12.1 Güncellemesindeki Yenilikler Oyunun 2021’in şu ana kadarki en önemli yamalarından biri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds güncellemesi 12.1 geldi. Güncelleme, yeni...

PUBG’nin geliştiricisinin şu anda kesinlikle kolları sıvadığı görülüyor ve bu, PUBG Corp. 2021 Geliştirme Planının yalnızca ilk yarısı olduğu için, yıllar geçtikçe daha fazla ayrıntı beklenebilir. Battle Royale’ın oyuncu sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3 milyonun üzerine düşerken, gelecek güncellemeler oyun topluluğunu canlandırmaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

PUBG Mobile 2.7.0 Beta Apk İndir

PUBG Mobile 2.7.0 Beta Apk İndir PUBG Mobile 2.7.0 Beta APK artık global Android kullanıcıları için indirilebilir. Bu, oyunun Tencent Games’in en...

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

PUBG’nin Massive 12.1 Güncellemesindeki Yenilikler

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478