En İyi Telefonlar 2024

En İyi Telefonlar 2023
avatar

Hileli Oyun İndir

  • e 2

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

2024 yılı için satın alınabilecek en iyi telefonlar

Samsung, yeni Galaxy akıllı telefonunu duyurdu – ancak yükseltmeye değer mi? iPhone 14 Pro Max ve Pixel 7 Pro gibi amiral gemisi modelleriyle en yenisini satın almak cazip geliyor. Ancak en iyi telefonu istiyorsanız başka seçenekler de var.

Samsung, amiral gemisi Galaxy S23 akıllı telefonunu duyurdu; bu, yükseltme yapmak istiyorsanız hemen ön sipariş verebileceğiniz anlamına gelir. Ancak piyasadaki diğer pek çok harika modelle sizin için en iyi telefonu seçmek göz korkutucu bir görev olabilir. Pil ömrü, depolama alanı ve hatta sağlık ve güvenlik özellikleri gibi şeyler, yeni bir telefonun mobil yaşam tarzınıza ne kadar iyi uyacağını etkiler.

İster Android ister iOS tabanlı cihazları tercih edin, yeni bir akıllı telefon için alışveriş yaparken fiyatlandırmayı ve cihaz ömrünü hesaba katmak önemlidir. Yeni modeller neredeyse her yıl piyasaya sürüldüğü için, bazen en yeni ve en iyisinden daha eski nesil bir telefonu tercih etmek daha avantajlıdır. Sadece biraz para biriktirmekle kalmaz, bunun için performanstan biraz fedakarlık etmeniz gerekse bile aynı özelliklerin çoğuna sahip olursunuz.

Sizin için en iyi telefonun hangisi olduğuna karar vermenize yardımcı olmak için şu anda satın alabileceğiniz en iyi akıllı telefonların bir listesini hazırladım. Hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulmanıza yardımcı olmak için özelliklerini ve fiyat noktalarını açıkladım. Galaxy S23 veya Galaxy Book dizüstü bilgisayar hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, duyuru akışı için VOD’u nerede izleyeceğiniz veya Samsung Unpacked merkezimiz ile en son haberleri takip edebileceğiniz kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

iPhone 14 Pro Max (Genel olarak en iyi telefon)

Teknik özellikler: Ekran boyutu: 6,7 inç | Depolama: 1 TB’a Kadar | İşlemci: A16 Bionic | Panel türü: Süper Retina XDR | Renk: Gece Yarısı, Uzay Siyahı, Mor, Koyu Mor, (Ürün)KIRMIZI, Gümüş, Yıldız Işığı | Pil ömrü: 29 saat | Suya ve toza dayanıklı: Evet

iPhone 14 Pro Max, Apple’ın en yeni akıllı telefon serisinin bir parçası ve şirketin neden mobil cihazların kralı olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. 6,7 inçlik ekran, parlak renkler, daha ince ayrıntılar ve gelişmiş kontrast için Apple’ın Super Retina XDR panelini kullanır. Hatta video oynatma için 4K çözünürlüğün yanı sıra HDR için Dolby Vision’ı da destekler. Ayrıca, önceki modellerdeki ölü alan çentiğini bir bildirim merkezine dönüştüren yeni Dinamik Ada özelliğine de sahiptir.

iPhone 14 Pro Max kullanımını bir eğlence ve çalışma merkezi haline getirmek için hızı ve genel performansı artıran yepyeni bir A16 Bionic işlemci ile üretilmiştir. Wi-Fi 6 desteğiyle, bir LTE ağı olmadığında bile inanılmaz yüksek kablosuz internet hızlarına ulaşabilirsiniz. Ve telefondaki yeni sensörler, Apple’ın bir araba kazası geçirdiğinizi veya düştüğünüzü otomatik olarak anlayan ve acil durum servisleriyle iletişime geçen yeni çarpışma algılama özelliğini kullanmasına izin veriyor. Ayrıca, LTE hizmetiniz olmasa bile yardım çağırmanızı sağlayacak yeni uydu SOS sistemi ile donatılmıştır.

Pil de bir yükseltme aldı ve size tam şarjla 29 saate kadar kullanım sağlıyor. Ve hızlı şarj özelliği ile sadece 35 dakikalık şarjla yüzde 50’ye kadar pil elde edebilirsiniz; Bu, gece boyunca şarj etmeyi unuttuğunuz ve öğle tatilinde veya bir iş toplantısı sırasında şarj etmeniz gerektiğinde mükemmeldir.

Pro ve Pro Max arasında karar veremiyor musunuz? İki model arasında ne gibi farklar olduğunu görmek için tam karşılaştırmamızı okuyabilirsiniz.

Samsung Galaxy S22 Ultra (En iyi Android telefon)

Teknik özellikler: Ekran boyutu: 6,8 inç | Depolama: 1 TB’a kadar | İşlemci: Qualcomm Snapdragon Gen 8 | Panel türü: WQHD+ Kenar | Renk: Fantom Siyahı, Yeşil, Pembe Altın, Bora Moru, Bordo, Fantom Beyazı | Pil ömrü: 5.000mAh | Suya ve toza dayanıklı: evet

Samsung Galaxy S22 Ultra, Şubat 2021’de piyasaya sürüldü ve kendisini go-to Android akıllı telefon olarak belirledi. 6,8 inçlik ekran, daha gerçekçi görüntüler sunmak için bir WQHD+ paneli kullanır ve aynı zamanda 8K video oynatımı için de donatılmıştır. Depolama için 1 TB’a kadar önceden yüklenmiş sürücü alanı elde edebilirsiniz ve bir şekilde fotoğraflar, videolar ve müzik için daha fazla alana ihtiyacınız varsa, telefonunuzu en sevdiğiniz bulut depolama hizmetiyle senkronize edebilirsiniz.

Önceki Galaxy S modellerine kıyasla gelişmiş verimlilik ve performans için 8. nesil Qualcomm Snapdragon işlemci ile oluşturulmuş olup, uygulamaları, metinleri ve görüntülü sohbetleri daha hızlı ve daha akıcı video ile başlatmanıza olanak tanır. Fotoğrafçılıkla ilgileniyorsanız, 108 MP arka kamera, ayın daha net görüntülerini yakalamak için 100x Space Zoom özelliğine ve düşük ışıkta harika görüntüler çekmek için bir gece moduna sahiptir.

S22 Ultra, ihtiyacınız olduğunda menülerde ve uygulamalarda gezinebilmeniz veya notlar yazabilmeniz için bir S Pen kalemi ile birlikte gelir. Ve telefonun kendi içinde saklanabilir, böylece onu kaybetme konusunda asla endişelenmenize gerek kalmaz. S22 Ultra’nın bataryası tam şarjla 18 saate kadar kullanım sağlayabiliyor ve hızlı şarj özelliği ile gece şarj etmeyi unuttuğunuzda telefonunuzu daha hızlı şarj edebiliyorsunuz.

Google Piksel 7 Pro (En iyi kameralı telefon)

Teknik özellikler: Ekran boyutu: 6,7 inç | Depolama: 512 GB’a kadar | İşlemci: Google Tensör G2 | Panel türü: OLED | Renk: Kar, Obsidyen, Ela | Pil ömrü: 5.000mAh | Suya ve toza dayanıklı: Evet

Kısa bir süre önce duyurulan Google Pixel 7 Pro, 50 MP ana lens, 48 MP telefoto ve her zamankinden daha iyi düşük ışıkta fotoğrafçılık yapan 12 MP ultra geniş açılı kamera içeren güncellenmiş kamera dizisiyle göz dolduruyor. Geçen yılki Pixel 6 Pro’da olduğu gibi, yeni Google amiral gemisi, geliştirilmiş kamera donanımını, anında içeriğe duyarlı dolgu için Sihirli Silgi, gelişmiş yakınlaştırmalı çekimler için yeni bir Makro Odak dahil olmak üzere denenmiş ve test edilmiş bilgi işlem özellikleriyle tamamlıyor. (30x’e kadar) ve daha fazlası.

Bu, Pixel akıllı telefonun genel tasarımından ve performansından bir şey eksiltmez. Bu yılın Pro modeli, bir yandan diğer yana ışınlanan, artık ikonik olan Pixel kamera tümseğine, parlatılmış alüminyum yapı kalitesine ve 1 ila 120 Hz arasında yenilenen canlı bir 6,7 inç LTPO ekrana sahip olmaya devam ediyor. Daha büyük ayak izi, Pixel’in saatlerce çalışmasını sağlayacak etli 5.000 mAh pil için de yer sağlar.

899 Dolar’lık Pixel 7 Pro, en yakın rakipleri olan iPhone 14 Pro ve Samsung Galaxy S22 Ultra’nın altını çiziyor. O zaman bile, en az beş yıllık tutarlı yazılım ve güvenlik güncellemeleriyle Tensor G2 çipi sayesinde hızlı performans bekleyebilirsiniz.

Google Piksel 6a (En iyi bütçe telefonu)

Teknik özellikler: Ekran boyutu: 6,1 inç | Depolama: 128GB | İşlemci: Google Tensör | Panel türü: OLED | Renk: Kömür, Adaçayı, Tebeşir | Pil ömrü: 4.410mAh | Suya ve toza dayanıklı: Evet

Küçük çocuğunuz veya genç çocuğunuz için bir telefon satın almak istiyorsanız, Google Pixel 6a mükemmel bir seçimdir. Bütçeniz ve daha pahalı bir akıllı telefondan yeterince sorumlu olmayabilecek unutkan çocukların ebeveynleri için harika bir haber olan 500 doların altında satılıyor. Ve telefonun bütçe dostu olması, özelliklerden yoksun olduğu anlamına gelmez.

6,1 inç ekran, daha iyi renk hacmi ve aralığı, gelişmiş kontrast ve gelişmiş detaylandırma için bir OLED paneli kullanır. Google Tensor işlemci, uygulamaları başlatmanıza, arama yapmanıza, metin yazmanıza ve görüntülü sohbeti daha hızlı ve daha kolay yapmanıza olanak tanırken Titan M2 çipi ve Tensor güvenlik çekirdeği, telefonu casusluk ve bilgisayar korsanlığına karşı korur.

128 GB dahili depolama ile fotoğraflar, videolar, uygulamalar ve belgeler için bolca alan var. Daha fazla alana ihtiyacınız varsa, yerel sürücünüzde yer açmak için telefonunuzu favori bulut depolama hizmetinizle senkronize edebilirsiniz. Telefon aynı zamanda 1,2 metreye kadar suya dayanıklıdır, bu nedenle yağmur, ter veya sıvıların telefonu mahvetmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Pil, telefon kullanılmadığında güç tüketimini otomatik olarak azaltan ve pil ömrünü yaklaşık 24 saate çıkaran uyarlanabilir bir güç moduna sahiptir. Bu özellikle kullanışlıdır, çünkü siz ve çocuklarınız işte veya okulda şarj kablosu bulundurmayı hatırlamak zorunda kalmazsınız.

Samsung Galaxy Z Flip 4 (En iyi katlanır telefon)

Teknik özellikler: Ekran boyutu: 6,7 inç | Depolama: 512 GB’a kadar | İşlemci: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 | Panel türü: Dinamik AMOLED | Renk: Grafit, Bora Moru, Pembe Altın, Mavi | Pil ömrü: 3.700mAh | Suya ve toza dayanıklı: Evet

Flip telefonlar, Samsung Galaxy Z Flip 4 ile (biraz) muzaffer bir dönüş yaptı ve bir kez daha telefonu kapatarak küstahça birine asılmanıza olanak tanırken aynı zamanda form faktörünü modern beklentilere göre hızlandırıyor. Flip 4, katlandığında inanılmaz derecede kompakttır, yaklaşık 3 inç karedir ve cebinize, çantanıza veya seyahat çantanıza sığdırmak için mükemmeldir. Ayrıca, telefonunuzu açmaya gerek kalmadan telefon aramaları, kısa mesajlar ve uygulama bildirimleri için hızlı, okuması kolay uyarılar sağlayan bir kapak ekranına sahiptir. Katlanır form faktörü, içerik oluşturucular, etkileyiciler ve gelecek vadeden fotoğrafçılar için de harikadır; grup fotoğrafları çekerken, TikTok dans yarışmalarını çekerken veya hızlandırılmış doğa veya şehir manzarası çekimleri yaparken telefonu kendi tripodu olarak kullanabilirsiniz.

Flip 4 sadece kompakt değil, aynı zamanda suya ve toza dayanıklıdır, bu nedenle yağmur, ter ve günlük kullanım sorun olmaz. Ekran, uygulamalarınız ve telefonunuz üzerinde tam kontrol sağlarken çatlaklara, çizilmelere ve talaşlara karşı korumak için Corning Gorilla Glass kullanır. Ve sanal asistan olmadan yaşayamıyorsanız, Flip 4 size yeni telefonunuz üzerinde eller serbest kontrol sağlamak için Samsung Bixby, Alexa ve Hey Google ile uyumludur.

Flip 4’ün hayal kırıklığı yaratan bir özelliği pil ömrü. Size tam şarjla 9 saate kadar kullanım sunsa da, işe gidip gelirken ve akşam kullanırken telefonunuzu açık tutmak için muhtemelen şarj kablonuzu elinizin altında bulundurmanız gerekecek. Hızlı şarj etme özelliği vardır, böylece öğle tatilinde veya bir toplantıdayken telefonunuzun pilini hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz; bu, önceki gece şarj etmeyi unuttuysanız harikadır.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki içerik:

Ramboat 2 APK Para Hilesi Mod İndir 2.3.8

Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478