Tüm Güncel Oyunların Hileli Apk Dosyaları, Mod Apk, Sınırsız Para Hileleri, Hileli Oyunlar, Tam Sürüm Uygulamalar, Full Son Sürüm Oyunları sitemizden bulabilirsiniz. Hileli Oyun İndir
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Tüm Güncel Oyunların Hileli Apk Dosyaları, Mod Apk, Sınırsız Para Hileleri, Hileli Oyunlar, Tam Sürüm Uygulamalar, Full Son Sürüm Oyunları sitemizden bulabilirsiniz. Hileli Oyun İndir
Hileli Oyun İndir
En son Haziran 2021 Brawl , oyunun yedinci sezonu hakkında bir sürü yeni bilgi açıkladı. ‘Jurassic Splash’ başlıklı yedinci sezon, özel yeni görünümler ve bazı ilginç yeni oyun modları ile birlikte yeni bir kavgacı getirecek. Bu yazıda, oyuncuların yakında keyif alacakları bir sürü yeni şey vaat eden Brawl’ın yaklaşan sezonundan bahsedeceğiz. Brawl yaz güncellemesi ile ilgili herşey yazmızda.
Jurassic Splash adından dolayı Brawlın dinozor temalı sezonunun oyuna yeni bir dino brawler ekleyeceği oldukça aşikar. Bu, zaten oyunun bir parçası olan bazı kavgacılar için bazı dino görünümlerinin tanıtımının yanı sıra. Sezon, Dinozorları ve hareketli yaz sezonunu aksiyon dolu bir oyun deneyiminde birleştiriyor.
Buzz: Oyuna yeni eklenen, Velocirapids Su Parkı’nda cankurtaran olan tombul bir dino. Bu sezonun Chromatic Brawler’ı olarak gelecek. Rakiplerine bir dizi yumruk atacak kısa mesafeli bir kavgacı. Oldukça iyi bir özel saldırı, can şamandırasını bir duvara veya rakibe atmasına ve ardından onun tarafından çekilmesine izin verecektir. Bu saldırıyı bir düşman kavgacı üzerinde kullanırsa, geçici olarak sersemletilir.
Griff: Çok açgözlü ve bozuk para (saldırı başına 9 adet) ve keskin kenarlı banknotlar atan yeni bir destansı kavgacı. Bu bir bumerang etkisi yaratacak ve ona geri dönecektir. Temmuz ayında bir meydan okuma ile ücretsiz olarak elde edilebilir ve daha sonra dükkanda bulunabilir.
Oyuna birçok oyun modu eklendi.
Nakavt: Gerçekten beğenen oyunculardan gerçekten olumlu geri bildirimler alan bir oyun modu. Artık bazı yeni haritalar ve iyileştirmelerle kalıcı bir mod.
VollyBrawl: Voleybol oyununa benzeyen yepyeni bir mod eklenecek, burada top sizin sahanızda yere temas ederse rakip takım gol atıyor. 2 puan alan ilk takım maçı kazanır.
BasketBrawl: Bu mod, topu bir çembere düşürmeniz gereken basketbol oyununa dayanan bir topluluk önerisiydi. Ancak bu oyun modunda, çember biraz daha zorlu hale getirmek için hareket eder.
Kupayı tut: Rakip takım aynı şeyi yapmaya çalışırken takımın bir kupayı elinde tutmak zorunda olduğu başka bir yeni mod. Kupayı daha uzun süre elinde tutan takım maçı kazanır. Kupayı tutmak kavgacınızı önemli ölçüde yavaşlatacağından dikkatli olun.
Trophy Thieves: Hediye yerine hediye taşıdığınız Present Plunder’ın yeniden başlatılmış bir versiyonudur. Bu değişiklik, oyunu Trophy temasına uygun hale getirmek içindi.
Bu, dışarıdaki harita yapımcıları için. Zaten oyunun bir parçası olanlara bir sürü yeni değiştirici eklendi. Bunlar hazırlık maçlarında da kullanılabilir. Ek olarak, harita yapımına da 5 yeni nesne eklendi. İyileştirme, sivri uçlar, hasar bulutları, yavaş ve hızlı hareket karoları, harita yapımcılarına yapılan yeni eklemelerdir.
Yorum Yaz